The Good, the Bad and the Ugly

And things were going sooo good…

In preparation for an upcoming camping trip, I’ve been double timing it, trying to get the bus ready. I actually reconnected all of my wiring on Saturday and only had two small snafu’s, but was able to crank her up for the first time in an entire year and pulled her out of the garage. Rinsed her off, and cleaned up the garage a little and then backed her in again.,

After I had everything reconnected, I jumped inĀ  to crank and it wouldn’t turn over, power everywhere but no crank. Battery seemed to be charged enough but still no crank. Stuck the battery on the charger for about 15 minutes and then she fired right up after giving her a few pumps of gas. Couldn’t believe it.

Spent last night troubleshooting a dead taillight and marker light and turned out to be the fuse. Sanded down the engine hatch and have it almost ready to shoot some primer on it tonight so I can get it remounted.

Now, the bad news…I started reinstalling the rear bumper and the nut that is inside the frame popped loose. This is not a good situation as the ONLY way to get to it to reweld it back in is to undo part of the work I have been doing over the past year. I’m going to need to cut an access hole in the panel I just installed and recut the vertical support beam(that I just replaced) to get to the bolt.

I am so bummed. It would’t be so bad if I hadn;t had to basically make the piece of the skin to the right of the hatch that has the small access hole in it. I think I may try to find a fabrication shop to just make me a flat piece of metal with the hole in it and cut and patch it in. The problem is that the whole is PRESSED in and is not just drilled out.

Anyway…it’ll need to wait until after the camping trip…without a rear bumper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *